Zabava

[ Izvor: Mediji ]

13. 12. 2023. 16:26 5

Đuričko: Stranac ovde kao i u Americi

Popularni glumac Nikola Đuričko nedavno je u Beogradu održao promociju prvog albuma svog benda - "Džoni Midnajt trio", čiji je pevač i gitarista, te je istakao da čovek uvek treba da juri za onim što ga čini srećnim.

U razgovoru za magazin "Story", otkrio je da mu se ostvario dečački san onda kada je osnovao bend, da je spot snimao u Los Anđelesu, gde inače živi sa porodicom več četiri godine, a rekao je i da u Ameriku nije otišao kako bi "tragao za bilo čim".

- Nisam otišao da tragam za bilo čim, već je život otvorio i zatvorio neka vrata. S druge strane, i ovde sam se često osećao strancem, baš kao i u Americi. Uvek sam imao utisak da pripadam andergraundu, ljudima koji crtaju grafite i nose bedževe. Mi smo uvek bili manjina. Nisam voleo da pripadam grupi, niti me je većinsko mišljenje uzbuđivalo - rekao je Đuričko, između ostalog, za "Story".

Govoreći o spotu i svom bendu, Đuričko je otkrio da je spot sniman bez budžeta.

- Kao što ste mogli da primetite, spot za ‘Dobro te čuvaju’ snimali smo u Los Anđelesu, bez budžeta, mobilnim telefonima, ali sam grad je čudesan, ima te palme, nebo, boje. Vozimo crveni auto i đuskamo, zezamo se. Ubrzo posle njega izašao je i spot Rolingstounsa. U njemu se čuvena glumica vozi crvenim automobilom po Bulevaru sumraka, a oni su na bilbordima, jer kapiram da ih mrzi da snimaju spot. Rolingstounsi i ja, izlazi nam pesma u isto vreme i imamo sličan spot. Moji heroji iz detinjstva i ja - rekao je Đuričko.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati